Booking

Menu Steak and Lobby Bar

Steak and Lobby Bar - MENU

Appetizers:

Tartar of salmon with lime dip and toast /CZK 135/
Beef Carpaccio with home-made pesto and parmesan shavings /CZK 160/
Classic beefsteak Tartar, serving with toast bread and garlic /CZK 220/


Soup:
Beef broth with liver dumplings, meat and vegetables /CZK 50/
Creamy garlic soup with croutons and grated parmesan cheese /50 Kč/


Beef:
Steak with brandy sauce and rustic salad /CZK 310/
Pfeffersteak with green pepper sauce and cognac /CZK 330/
Rib Eye steak on green beans and BBQ sauce /CZK 310/
Rib Eye with mustard sauce /CZK 310/
Flank Steak with leek grass /CZK 280/
Flank Steak with grilled vegetables /CZK 280/
Home-made Cheeseburger with caramelized onion and steak fries /CZK 190/


Fish:
Salmon steak with glazed vegetables, butter and white wine /CZK 220/
Salmon steak with lime reduction /CZK 220/
Trout with herb butter /CZK 150/
+ 10g of trout /CZK 10/


Chicken:
Chicken steak "Hasselback" (chicken breast stuffed with spinach, ricotta and baked with cheddar) 
/CZK 159/
Grilled chicken breast "Tandoori" with tzaziki /CZK 159/
Chicken"Satay" with peanut butter sauce /CZK 189/
Chicken club sandwich with steak fries /CZK 180/


Pork:
Pork tenderloin stuffed with prunes, plum sauce/CZK 190/
Pork tenderloin with mushroom ragout /CZK 190/
Pork tenderloin with onion marmelade /CZK 210/
Skewer of pork tenderloin with basil, dried tomato and Parma ham /CZK 210/

Pasta:
Spaghetti alla Carbonara /CZK 150/
Spaghetti Aglio, olio e peperonico /CZK 150/
Tagliatelle with chicken in a creamy sauce with tomatoes and spinach /CZK 180/
Gnocchi with mushroom sauce and parmesan /CZK 170/


Czech cuisine:
Spicy chicken legs, served with sweet chilli sauce, herb dressing, celery, bread or other pastry /CZK 150/
Beef sirloin in a creamy sauce, served with Carlsbad-style dumplings and slice of lemon /CZK 150/
Fried escalope of pork fillet, mashed potatoes /CZK 150/
Roasted pork ribs in beer spicy marinade served on cutting board with Dijon and horseradish dip, onion salad, bread and other pastry /CZK 190/


Salads:
Caesar salad with grilled chicken breast /CZK 160/
Greek salad with olives and fetta cheese /CZK 90/


Side dish:
Mashed potatoes /CZK 40/
Parsley potatoes /CZK 40/
Rice /CZK 30/
American potatoes /CZK 40/
Steak fries /CZK 40/
Fries /CZK 40/
Croquettes /CZK 40/
Grilled vegetables /CZK 70/
Provencal vegetables /CZK 50/
Tatar sauce /CZK 30/
Ketchup /CZK 30/


Desserts:
Pancakes with honey cream cheese and rabsbery coulis /CZK 80/
Apple strudel with vanilla cream and whipped cream /CZK 80/
Crepe with ice cream, fruit and whipped cream /CZK 80/
Scoop of ice cream /CZK 25/
Fried banana in cinnamon batter with a scoop of vanilla ice cream and whipped cream /CZK 120/


Jídelní lístek Steak and Lobby Baru

Studené předkrmy:

Tartar z lososa s limetkovým dipem a toastem /135 Kč/
Hovězí Carpaccio s domácím pestem a hoblinkami parmazánu /160 Kč/
Hovězí tatarský biftek, podávaný s topinkami a česnekem /220 Kč/


Polévky:
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky, masem a zeleninou /50 Kč/
Krémová česneková s krutóny a hoblinami parmazánu /50 Kč/


Hovězí maso:
Biftek s omáčkou z brandy a selským salátem /310 Kč/
Pfeffersteak s omáčkou ze zeleného pepře a kapkou koňaku /330 Kč/
Rib eye, položený na zelených fazolkách s omáčkou BBQ /310 Kč/
Rib eye s omáčkou z hrubozrné hořčice /310 Kč/
Flank steak s pórkovou trávou /280 Kč/
Flank steak s grilovanou zeleninou /280 Kč/
Domácí Cheeseburger s karamelizovanou cibulkou a steakovými hranolkami /190 Kč/


Ryby:
Lososový steak s glazovanou zeleninou na másle a bílým vínem /220 Kč/
Steak z lososa, podávaný s limetkovou redukcí /220 Kč/
Pstruh na roštu, podávaný s bylinkovým máslem /150 Kč/
Doplatek za pstruha 10g /10 Kč/


Kuřecí maso:
Kuřecí steak "Hasselback" (kuřecí prsa, plněná špenátem, ricottou a zapečená cheddarem)  /159 Kč/
Grilované kuřecí prso "Tandoori", podávané s tzaziki /159 Kč/
Kuřecí "Satay" s omáčkou z burákového másla /189 Kč/
Chicken club sandwich se steakovými hranolkami /180 Kč/


Vepřové maso:
Vepřová panenka, plňená sušenými švestkami, s povidlovou omáčkou /190 Kč/
Vepřová panenka s houbovým ragú /190 Kč/
Špalík z vepřové panenky, podávaný s cibulkovou marmeládou /210 Kč/
Špíz z vepřové panenky, ovoněný bazalkou, podávaný na sušených rajčatech a parmské šunce /210 Kč/

Těstoviny:
Špagety Carbonara /150 Kč/
Špagety Aglio, olio e peperonico /150 Kč/
Tagliatelle s kousky kuřete ve smetanové omáčce s rajčátky a listovým špenátem /180 Kč/
Gnocchi s hříbkovou omáčkou a hoblinami parmazánu /170 Kč/


Klasická česká kuchyně:
Pikantní kuřecí paličky, podávané se sladkou chilli omáčkou, bylinkovým dresinkem, řapíkatým celerem a chlebem, či pečivem /150 Kč/
Svíčková na smetaně  s brusinkovým terčem a karlovarskými knedlíky /150/
Smažené řízečky z vepřové panenky, šťouchané brambory /150 Kč/
Vepřová žebra, pečená v pivní pikantní marinádě s dijonským křenovým dipem, salátkem z lahůdkové cibulky a chlebem, či pečivem /190 Kč/


Saláty:
Caesar salát s grilovanými kuřecími prsíčky /160 Kč/
Velký řecký salát s olivami a balkánským sýrem /90 Kč/


Přílohy:
Šťouchané brambory /40 Kč/
Petrželové brambory /40 Kč/
Vařená rýže /30 Kč/
Americké brambory /40 Kč/
Steakové hranolky /40 Kč/
Hranolky /40 Kč/
Krokety /40 Kč/
Grilovaná zelenina /70 Kč/
Provensálská zelenina /50 Kč/
Tatarská omáčka /30 Kč/
Kečup /30 Kč/


Dezerty:
Lívance s medovým tvarohem a malinovým coulis /80 Kč/
Jablečný závin s vanilkovým krémem a šlehačkou /80 Kč/
Palačinka se zmrzlinou, ovocem a šlehačkou /80 Kč/
Kopeček zmrzliny /25 Kč/
Smažený banán ve skořicovém těstíčku s kopečkem vanilkové zmrzliny a šlehačkou /120 kč/