Buchen

MENÜ Steak und Lobby Bar

Kalte Vorspeise:
Caprese Salat mit echtem bocconcini baby Mozzarella und Kirchtomaten mit Basilikum-Pesto mit reduzierteren Aceto Balsamico /109 CZK/
Hausgemachte Pastete mit Preiselbeeren /120 CZK/
Prosciutto mit der gelbe Melone und Toast /139 CZK/
Carpacio vom Rinderfilet mit Basilikum-Pesto, Olivenöl und reduzierter Balsamico-Essig /98 CZK/


Suppen:
Rinderbrühe mit Leberknödel /50CZK/
Kuttelflecksuppe /50 CZK/
Creamy Knoblauchsuppe mit Croutons und gehobeltem Parmesan /55 CZK/


Fisch:
Lachs-Tartar mit weißen Buttertoast /189 CZK/
Gegrillter Lachs mit Basilikum-Creme /239 CZK/
Forelle /179 CZK/


Steaks von Geflügen:
Huhn am Spieß mit Kräuter-Sauce mit Butterbaguette /179 CZK/
Hühnerbrust gefüllt mit Speck und Sahne-Sauce von echten Pilzen /169 CZK/
Hühnersteak mit Honig-Sauce, gebackene Äpfel und Orangen /189 CZK/
Hühnerbrust gefüllt mit Käse und Speck /199 CZK/


Delikatesen von Rinderfilet:
Steak Tartar vom Rinderfilet mit geröstetem Brot /229 CZK/
"Hradecky" Spieß vom Rind /229 CZK/
Rinderbäckchen in Rotwein mit Wurzelgemüse /220 CZK/


Rumpsteak:
Rinderfilet gefüllt mit Knoblauch /289 CZK/
Rumpsteak mit gegrilltem Gemüse mit Kräutern /289 CZK/
Pfefersteak mit grünem Pfeffer und Sahne-Sauce /289 CZK/
Rumpsteak mit Kapern und Dijon-Sauce /289 CZK/


Schweinefleisch Steaks:
Schweinfilet mit Mozzarella, Oliven und Kirschtomaten überbacken /289 CZK/
Medaillons vom Schweinefilet in Knoblauchteig /195 CZK/
Schweinefleisch, Gurken, Meerrettich, Senf, Brot /219 CZK/
Gegrilltes Schweinefilet mit Mais auf Butter /219 CZK/


Teigwaren:
Gnocchi mit Huhn, frischem Blattspinat, Sahne und Parmesan /129 CZK/
Spagetti Carbonara /159 CZK/
Spagetti Aglio e olio /119 CZK/


Meisterwerke der tschechischen Küche:
Lungenbraten, Karlsbader Knödel, Zitronen /149 CZK/
Gebratene Schweinerippchen in Bier würziger Marinade serviert auf einem Schneidebrett mit Dijon und Meerrettich-Dip, leckeren Salat aus Zwiebeln, Brot oder Brötchen /178 CZK/
Gebratene Ente mit Kastanien-Füllung, Rotkraut, 2 Sorten von Knödeln /185 CZK/
Würzighähnchenkeulen mit Sweet-Chilli-Sauce, Kräuter-Dressing, Sellerie, Brot oder Brötchen /169 CZK/


Desserts:
Palatschinke mit Eis, Obst und Schlagsahne /59 CZK/
Eisbecker mit Früchten und Schlagsahne /49 CZK/
Apfelstrudel mit Schlagsahne /29 CZK/
Eisportionierer /15 CZK/
Panna Cotta mit Himbeersauce /75 CZK/
Schokoladenauflauf mit Vanillecreme /79 CZK/


Beilage:
Ein Teller mit Steak gegrilltes Gemüse Auberginen, Zcchini, Brokkoli, Tomaten und Karoten /88 CZK/
Kartoffeln mit Butter /35 CZK/
Gebratene Kartoffelscheiben /35 CZK/
Gebratene Kartoffel gefüllt mit Käse Frischkäse /35 CZK/
"Au Gratin" Kartoffelpürre /35 CZK/
Stampfkartoffeln mit Speck /35 CZK/
Steak Fries /35 CZK/
American Kartoffel /35 CZK/
Warme Kartoffelchips /35 CZK/
Gebackene Reis mit Gemüse /35 CZK/
Die englischen beilagen Gemüse /35 CZK/
Röstbrot /2 Stück /20 CZK/
Toast /4 Stück /20 CZK/
Brot / 2 Stück /20 CZK/


Salate:
Gemüsesalat "Ceasar" /169 CZK/
Gemüsesalat mit Hühnerfleisch /159 CZK/
Gemüsesalat "Sopska Salat" /149 CZK/


Saucen:
Tartar /25 CZK/
Pfeffer /25 CZK/
Knoblauch /25 CZK/


Warme Saucen:
Natürliche Knoblauch / 30 CZK/
Creme mit Kräutern /30 CZK/
Cheese /30 CZK/
Salsa Mexican /30 CZK/


Jídelní lístek Steak and Lobby Baru

Studené předkrmy:

Tartar z lososa s limetkovým dipem a toastem /135 Kč/
Hovězí Carpaccio s domácím pestem a hoblinkami parmazánu /160 Kč/
Hovězí tatarský biftek, podávaný s topinkami a česnekem /220 Kč/


Polévky:
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky, masem a zeleninou /50 Kč/
Krémová česneková s krutóny a hoblinami parmazánu /50 Kč/


Hovězí maso:
Biftek s omáčkou z brandy a selským salátem /310 Kč/
Pfeffersteak s omáčkou ze zeleného pepře a kapkou koňaku /330 Kč/
Rib eye, položený na zelených fazolkách s omáčkou BBQ /310 Kč/
Rib eye s omáčkou z hrubozrné hořčice /310 Kč/
Flank steak s pórkovou trávou /280 Kč/
Flank steak s grilovanou zeleninou /280 Kč/
Domácí Cheeseburger s karamelizovanou cibulkou a steakovými hranolkami /190 Kč/


Ryby:
Lososový steak s glazovanou zeleninou na másle a bílým vínem /220 Kč/
Steak z lososa, podávaný s limetkovou redukcí /220 Kč/
Pstruh na roštu, podávaný s bylinkovým máslem /150 Kč/
Doplatek za pstruha 10g /10 Kč/


Kuřecí maso:
Kuřecí steak "Hasselback" (kuřecí prsa, plněná špenátem, ricottou a zapečená cheddarem)  /159 Kč/
Grilované kuřecí prso "Tandoori", podávané s tzaziki /159 Kč/
Kuřecí "Satay" s omáčkou z burákového másla /189 Kč/
Chicken club sandwich se steakovými hranolkami /180 Kč/


Vepřové maso:
Vepřová panenka, plňená sušenými švestkami, s povidlovou omáčkou /190 Kč/
Vepřová panenka s houbovým ragú /190 Kč/
Špalík z vepřové panenky, podávaný s cibulkovou marmeládou /210 Kč/
Špíz z vepřové panenky, ovoněný bazalkou, podávaný na sušených rajčatech a parmské šunce /210 Kč/

Těstoviny:
Špagety Carbonara /150 Kč/
Špagety Aglio, olio e peperonico /150 Kč/
Tagliatelle s kousky kuřete ve smetanové omáčce s rajčátky a listovým špenátem /180 Kč/
Gnocchi s hříbkovou omáčkou a hoblinami parmazánu /170 Kč/


Klasická česká kuchyně:
Pikantní kuřecí paličky, podávané se sladkou chilli omáčkou, bylinkovým dresinkem, řapíkatým celerem a chlebem, či pečivem /150 Kč/
Svíčková na smetaně  s brusinkovým terčem a karlovarskými knedlíky /150/
Smažené řízečky z vepřové panenky, šťouchané brambory /150 Kč/
Vepřová žebra, pečená v pivní pikantní marinádě s dijonským křenovým dipem, salátkem z lahůdkové cibulky a chlebem, či pečivem /190 Kč/


Saláty:
Caesar salát s grilovanými kuřecími prsíčky /160 Kč/
Velký řecký salát s olivami a balkánským sýrem /90 Kč/


Přílohy:
Šťouchané brambory /40 Kč/
Petrželové brambory /40 Kč/
Vařená rýže /30 Kč/
Americké brambory /40 Kč/
Steakové hranolky /40 Kč/
Hranolky /40 Kč/
Krokety /40 Kč/
Grilovaná zelenina /70 Kč/
Provensálská zelenina /50 Kč/
Tatarská omáčka /30 Kč/
Kečup /30 Kč/


Dezerty:
Lívance s medovým tvarohem a malinovým coulis /80 Kč/
Jablečný závin s vanilkovým krémem a šlehačkou /80 Kč/
Palačinka se zmrzlinou, ovocem a šlehačkou /80 Kč/
Kopeček zmrzliny /25 Kč/
Smažený banán ve skořicovém těstíčku s kopečkem vanilkové zmrzliny a šlehačkou /120 kč/