Rezervovat

Nabídka Steak and Lobby Baru

Menu týdne:

Polévka: Hovězí vývar s vaječnou sedlinou  
Hlavní chod: Konfitované kachní stehno, červené zelí, variace knedlíků  
Dezert:      Palačinka s vanilkovým krémem                   
Cena  165 Kč 

Denní menu: Úterý 21.11. 2017

Hovězí vývar s vaječnou sedlinou 30 Kč
   
Segedínský guláš „Speciál“, houskový knedlík 98 Kč
Vepřový steak s dijonskou omáčkou a kapary, americké brambory 99 Kč
Tagliatelle s kuřecím masem a listovým špenátem 97 Kč
Zeleninový salát s kousky vepřové panenky a kari dresingem 95 Kč
   
Dezert: Palačinka s vanilkovým krémem                                           
45 Kč


 
Pokrmy obsahují alergeny. Informace o výskytu konkrétních alergenů v pokrmu žádejte u obsluhy.


Přejeme Vám dobrou chuť!


Jídelní lístek Steak and Lobby Baru

Studené předkrmy:

Tartar z lososa s limetkovým dipem a toastem /135 Kč/
Hovězí Carpaccio s domácím pestem a hoblinkami parmazánu /160 Kč/
Hovězí tatarský biftek, podávaný s topinkami a česnekem /220 Kč/


Polévky:
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky, masem a zeleninou /50 Kč/
Krémová česneková s krutóny a hoblinami parmazánu /50 Kč/


Hovězí maso:
Biftek s omáčkou z brandy a selským salátem /310 Kč/
Pfeffersteak s omáčkou ze zeleného pepře a kapkou koňaku /330 Kč/
Rib eye, položený na zelených fazolkách s omáčkou BBQ /310 Kč/
Rib eye s omáčkou z hrubozrné hořčice /310 Kč/
Flank steak s pórkovou trávou /280 Kč/
Flank steak s grilovanou zeleninou /280 Kč/
Domácí Cheeseburger s karamelizovanou cibulkou a steakovými hranolkami /190 Kč/


Ryby:
Lososový steak s glazovanou zeleninou na másle a bílým vínem /220 Kč/
Steak z lososa, podávaný s limetkovou redukcí /220 Kč/
Pstruh na roštu, podávaný s bylinkovým máslem /150 Kč/
Doplatek za pstruha 10g /10 Kč/


Kuřecí maso:
Kuřecí steak "Hasselback" (kuřecí prsa, plněná špenátem, ricottou a zapečená cheddarem)  /159 Kč/
Grilované kuřecí prso "Tandoori", podávané s tzaziki /159 Kč/
Kuřecí "Satay" s omáčkou z burákového másla /189 Kč/
Chicken club sandwich se steakovými hranolkami /180 Kč/


Vepřové maso:
Vepřová panenka, plňená sušenými švestkami, s povidlovou omáčkou /190 Kč/
Vepřová panenka s houbovým ragú /190 Kč/
Špalík z vepřové panenky, podávaný s cibulkovou marmeládou /210 Kč/
Špíz z vepřové panenky, ovoněný bazalkou, podávaný na sušených rajčatech a parmské šunce /210 Kč/

Těstoviny:
Špagety Carbonara /150 Kč/
Špagety Aglio, olio e peperonico /150 Kč/
Tagliatelle s kousky kuřete ve smetanové omáčce s rajčátky a listovým špenátem /180 Kč/
Gnocchi s hříbkovou omáčkou a hoblinami parmazánu /170 Kč/


Klasická česká kuchyně:
Pikantní kuřecí paličky, podávané se sladkou chilli omáčkou, bylinkovým dresinkem, řapíkatým celerem a chlebem, či pečivem /150 Kč/
Svíčková na smetaně  s brusinkovým terčem a karlovarskými knedlíky /150/
Smažené řízečky z vepřové panenky, šťouchané brambory /150 Kč/
Vepřová žebra, pečená v pivní pikantní marinádě s dijonským křenovým dipem, salátkem z lahůdkové cibulky a chlebem, či pečivem /190 Kč/


Saláty:
Caesar salát s grilovanými kuřecími prsíčky /160 Kč/
Velký řecký salát s olivami a balkánským sýrem /90 Kč/


Přílohy:
Šťouchané brambory /40 Kč/
Petrželové brambory /40 Kč/
Vařená rýže /30 Kč/
Americké brambory /40 Kč/
Steakové hranolky /40 Kč/
Hranolky /40 Kč/
Krokety /40 Kč/
Grilovaná zelenina /70 Kč/
Provensálská zelenina /50 Kč/
Tatarská omáčka /30 Kč/
Kečup /30 Kč/


Dezerty:
Lívance s medovým tvarohem a malinovým coulis /80 Kč/
Jablečný závin s vanilkovým krémem a šlehačkou /80 Kč/
Palačinka se zmrzlinou, ovocem a šlehačkou /80 Kč/
Kopeček zmrzliny /25 Kč/
Smažený banán ve skořicovém těstíčku s kopečkem vanilkové zmrzliny a šlehačkou /120 kč/