Rezervovat

Nabídka Steak and Lobby Baru

Menu týdne:

Polévka: Hovězí vývar se smaženým hráškem    
Hlavní chod: Konfitované kachní stehno, červené zelí, variace knedlíků  
Dezert: Jablečný závin se šlehačkou          
     Cena 165 Kč      

Denní menu: Čtvrtek 17. 8. 2017

Polévka: Hovězí vývar se smaženým hráškem
30 Kč
   
Smažená kuřecí kapsa plněná sýrem, vařené brambory   98 Kč
Gnocchi se smetanovou omáčkou a kousky lososa   99 Kč
Holandský řízek, bramborová kaše, okurkový salátek   96 Kč
Couscous s míchanou zeleninou   95 Kč
   
Dezert: Jablečný závin se šlehačkou
45 Kč


 
Pokrmy obsahují alergeny. Informace o výskytu konkrétních alergenů v pokrmu žádejte u obsluhy.


Přejeme Vám dobrou chuť!


Jídelní lístek Steak and Lobby Baru

Studené předkrmy:

Capresse salát z pravé bocconcini baby mozarelly a cherry rajčátek s bazalkovým pestem a redukovaným acetto balsamicem /109 Kč/
Domácí paštika z drůbežích jater s brusinkami /120 Kč/
Prosciutto se žlutým melounem a toastem /139 Kč/
Carpaccio z pravé svíčkové s bazalkovým pestem, olivovým olejem a redukovaným balsamicem /98 Kč/


Polévky:
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky /50 Kč/
Dršťková polévka /50 Kč/
Krémová česneková s krutóny a hoblinami parmazánu /55 Kč/


Ryby:
Tatarák z lososa s bílými máslovými tousty /189 Kč/
Steak z lososa s bazalkovým krémem /239 Kč/
Pstruh po farmářsku /179 Kč/


Steaky z drůbeže:
Kuřecí jehly v bylinkové omáčce s máslovou bagetou /179 Kč/
Kuřecí prsíčko, protýkané slaninou na smetanové omáčce z pravých hříbků /169 Kč/
Kuřecí steak s medovým přelivem, pečeným jablkem a pomerančem /189 Kč/
Kuřecí prsíčko plněné sýrem a anglickou slaninou /199 Kč/


Delikatesy ze svíčkové:
Tatarský biftek z pravé svíčkové s topinkami /239 Kč/
Hradecký špíz z pravé svíčkové /229 Kč/


Těstoviny:
Gnocchi s kuřecím masem, čerstvými špenátovými listy, smetanou a parmazánem /129 Kč/
Špagety Carbonara /159 Kč/
Špagety Aglio e olio /119 Kč/


Steaky z hovězího:
Hovězí líčka s kořenovou zeleninou /220 Kč/
Biftek z pravé svíčkové, protýkaný česnekem /289 Kč/
Steak z pravé svíčkové s grilovanou zeleninou a bylinkami /289 Kč/
Pfefersteak se zeleným pepřem a smetanovou omáčkou /289 Kč/
Rumpsteak s kapary a dijonskou omáčkou /289 Kč/


Steaky z vepřového:
Panenská svíčková, zapečená mozzarelou, s cherry rajčátky a olivami /289 Kč/
Medailonky z panenky v česnekovém těstíčku /195 Kč/
Vepřové grilované koleno /219 Kč/
Grilovaná vepřová panenka s kukuřicí a modrým sýrem na másle /219 Kč/


Mistrovské kousky české kuchyně:
Svíčková na smetaně, karlovarské knedlíky, citronový terč /149 Kč/
Vepřová žebra, pečená v pivní pikantní marinádě, podávaná na prkénku s dijonským křenovým dipem, salátkem z lahůdkové cibulky a chlebem, či pečivem /178 Kč/
Pečené kachní stehno s kaštanovou nádivkou, červené zelí, dva druhy knedlíků /185 Kč/
Pikantní kuřecí paličky, podávané se sladkou chilli omáčkou, bylinkovým dresinkem, řapíkatým celerem a chlebem, či pečivem /169 Kč/


Dezerty:
Palačinka se zmrzlinou, ovocem a šlehačkou /59 Kč/
Zmrzlinový pohár s ovocem a šlehačkou /79 Kč/
Jablkový závin se šlehačkou /40 Kč/
Kopeček zmrzliny /15 Kč/
Pana cotta s malinovým coulis /75 Kč/
Čokoládové suflé s vanilkovým krémem /79 Kč/


Přílohy:
Talíř steakové grilované zeleniny, obsahující lilek, cuketu, brokolici, tomaty a karotku /88 Kč/
Zámecké vypichované brambory s máslem /35 Kč/
Restované bramborové plátky /35 Kč/
Pečená brambora s jemným sýrovým žervé /35 Kč/
Gratinované bramborové pyré /35 Kč/
Šťouchané staročeské brambory se slaninou /35 Kč/
Steakové hranolky /35 Kč/
Americké brambory /35 Kč/
Teplé bramborové chipsy /35 Kč/
Gratinovaná rýže se zeleninou /35 Kč/
Anglická přílohová zelenina /35 Kč/
Topinky / 2 ks /20 Kč/
Tousty / 4 ks /20 Kč/
Pečivo, chléb /20 Kč/


Saláty:
Zeleninový salát Ceasar /169 Kč/
Zeleninový salát s kousky kuřecího masa /159 Kč/
Šopský salát /149 Kč/


Omáčky studené:
Tatarská /25 Kč/
Pepřová /25 Kč/
Česneková /25 Kč/


Omáčky teplé:
Přírodní česneková /30 Kč/
Smetanová s bylinkami /30 Kč/
Sýrová /30 Kč/
Salsa mexická /30 Kč/