Rezervovat

Denní MENU Bufet

 

        Pátek 17. 1. 2020

 
Polévka: Hovězí vývar játrovou rýží
    
           Čočková s uzeninou

25,-Kč
25,-Kč

Zvěřinové ragú, vařená rýže
85,-Kč
Hovězí pečeně na slanině, houskové knedlíky
85,-Kč
Kuřecí steak s dijonskou omáčkou, opečené brambory
79,-Kč
Vepřový steak, sýrová omáčka, gratinované brambory 
87,-Kč
Smažený vepřový řízek, vařené brambory, okurka  
82,-Kč









Jídelní  lístek Bufet a Pivnice

   K pivu:
Tlačenka s cibulí, chléb /62 Kč/
Nakládaný pikantní hermelín, chléb /62 Kč/
Topinka s kuřecí směsí, zapečená sýrem /89 Kč/
Teplé bramborové chipsy se Sweet chilli omáčkou /69 Kč/

   Polévky:
Dršťková vydatná svačinová polévka /35 Kč/
Hovězí vývar s nudlemi /35 Kč/

   Česká klasika:
Hovězí guláš s cibulí a křenem, knedlík /110 Kč/
Smažená vepřový/kuřecí řízek, okurka /120 Kč/
Svíčková na smetaně, knedlík /139 Kč/
Pečené kachní stehno, knedlík, zelí /190 Kč/
Bramborák plněný pikantní masovou směsí /119 Kč/

   Speciality:
Vepřová žebra pečená v pikantní pivní marinádě, podávaná na prkně s dijonským a křenovým dipem,
         salátem z lahůdkové cibulky, pečivo /180 Kč/
Pikantní kuřecí paličky podávané se sweet chilli omáčkou, bylinkový dresing, řapíkatý celer, pečivo /150 Kč/
Vepřové koleno, kyselá okurka, křen, hořčice, chléb /219 Kč/

   Minutky:
Tatarský biftek z pravé svíčkové s dvěma topinkami /145 Kč/
Biftek ze svíčkové protýkaný česnekem /230 Kč/
Smažený sýr (eidam nebo hermelín), tatarská omáčka /98 Kč/
Kuřecí plátek se šunkou a sýrem /119 Kč/

   Saláty:
Šopský salát /59 Kč/
Zeleninový salát Caesar /155 Kč/
Caprese salát /90 Kč/

   Přílohy:
Hranolky /35 Kč/
Rýže /30 Kč/
Vařené brambory /30 Kč/